Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вдъхновения за пъстри есенни декорации за дома

Вдъхновения за пъстри есенни декорации за дома

Въпреки все още високите летни температури навън, есента вече чука на вратата.

Въпреки все още високите летни температури навън, есента вече чука на вратата. А след емоциите през горещите месеци, това може да донесе на някои от нас тъга и меланхолия. Есенната депресия може да бъде преборена със спорт, ново хоби, здравословна диета, но няма нищо по-ефикасно от превръщането на новия сезон в нещо положително. Предлагаме Ви няколко вдъхновения за интериорни декорации, с които да внесете есента у дома, но по един пъстър и създаващ настроение начин.

На първо място - есента е един от най-пъстрите сезони. Дърветата се обагрят в жълто, оранжево и червено. Това е сезонът на тиквите, ябълките, канелата и меката топлина. Водещи при Вашите проекти за интериорни декорации трябва да са именно тези идеи.

И като казахме тикви - те са неизменна част от прохладните месеци в края на годината. Можете да направите макети с папиемаше или глина, или пък да обагрите изсушени кратунки. Декоративни тиквички можете да изработите и от хартия, картон, панделки ратан или най-обикновени клонки, което ще бъде интересно занимание и за децата.

Другият традиционен символ на есента са пъстрите листа. Изсушете между страниците на книга цветни есенни листа и ги окачете в рамки, направете отпечатъци от тях с боя, декорирайте предмет с техниката декупаж, или дори разпръснете само снимки/рисунки на пъстрите листа. Топлите тонове ще Ви създадат усещане за уют, а цветовете ще Ви ободрят.

През есента актуални са и сламата, царевицата, естествените материали и сухите клонки. Създайте шик уют със сноп златиста пшеница или букет слънчогледи, или декорирайте вратата с елегантен венец.

Разпръснете светлина и уют с островчета от свещи. През есента денят става по-кратък, а малките пламъчета внасят неповторима топлина в осветлението у дома. Декорирайте свещниците с есенни листа, бои в топлата гама, слама или съчки. Можете да се спрете на ароматизирани свещи с ухание на тиква, канела или друг “есенен” аромат.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега